5 LUCRURI DESPRE CABINA FOTO BRASOV

corporate-party-photobooth

5 LUCRURI DESPRE CABINA FOTO

Se vorbeste mult despre acest serviciu, dar tu inca nu ai avut ocazia sa faci o poza cu cabina foto? Poate esti curios si vrei sa stii mai multe, poate organizezi un eveniment si ti-ai dori sa incluzi si cabina foto in cadrul acestui eveniment. Pentru a te lamuri, iti prezentam 10 lucruri despre cabina foto:

  1. ALL IN ONE!

Cabina foto este mai degraba un mini studio foto, cu camera foto profesionala, fotograf si laboratorul de printat fotografiile instant!

Desi este prezent in permanenta un asistent pentru a va indica modul de utilizare sau sa va ajute cu orice altceva legat de utilizarea acesteia, cabina foto este un aparat ce ele cuprinde pe toate!

  1. FOTOGRAFIILE SUNT OFERITE INSTANT, DAR SI DIGITAL

Avantajul principal al cabinei foto este imprimarea pe loc a fotografiilor facute, iar tu iti poti lua amintirile unei petreceri reusite cu tine acasa! Cu toate acestea, fotografiile sunt memorate si pot fi preluate digital, acestea fiind trimise pe mail-ul dorit.

  1. CABINA FOTO SE POTRIVESTE ORIUNDE

Cabina foto isi gaseste locul oriunde: la orice petrecere si/sau eveniment si in orice locatie! Cum sa nu optezi pentru acest serviciu, cand cabina foto va fi atractia si sursa de amuzament a celor prezenti? Cabina foto nu are instructiuni de utilizare complicate, limita de varsta sau prejudecati! Orice idee traznita este binevenita!

  1. POZE HAZLII CU AJUTORUL MASTILOR/ACCESORIILOR/

Posted on mai 12, 2017 in Cabina foto

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top