5 motive intemeiate pentru a inchiria cabina foto la urmatorul eveniment organizat

screen-shot-2016-11-04-at-17-33-03

  Nu este de mirare ca tot mai multi organizatori de evenimente recomanda integrarea serviciilor de cabina foto in cadrul evenimentelor pe care le solicitantii le doresc a fi planificate in cel mai mic detaliu. Pentru ca in fond, prezenta cabinei si accesoriile incluse in serviciile Photobooth Brasov reusesc sa adauge acel element surpriza de care este nevoie la orice tip de eveniment.

Care sunt insa principalele motive pentru care se opteaza pentru serviciile PhotoBooth Brasov?

Beneficiile generate de alocarea unui buget pentru a asigura serviciile de fotografie instant – cabina foto se rezuma la distractia participantilor si posibilitatea preluarii fotografiilor fizice pe loc de catre cei care fac fotografii. Totodata, toate fotografiile preluate sunt stocate si digital.

  • Facil si rapid de montat

Serviciile de fotografie prin cabina foto includ serviciile de montaj, asigurand in acelasi timp si consultanta permanenta a unui specialist. Cabina foto prezinta avantajul de a fi rapid si facil de montat, dar mai ales avantajul de a fi usor de utilizat, chiar si de cei mai mici participanti.

  • Crearea de noi legaturi

Indiferent ca este vorba de evenimente organizate cu ocazia celor mai importante evenimente din viata de familie sau cu ocazia lansarilor anumitor produse, prezentari diverse sau team building-uri, cabina foto dizolva ca prin magie momentele de timiditate, antrenandu-i pe toti sa participe la cateva momente de amuzante, prin preluare fotografiilor utilizand accesoriile si props-urile colorate.

  • Adaugarea unui element de varietate

Evenimentele organizate au in vedere includerea serviciilor complete pentru ca cei prezenti sa se bucure cu adevarat de acel moment: pe langa serviciile de catering si un meniu de bauturi atent ales astfel incat sa satisfata toate preferintele, organizatorii de evenimente se orienteaza cu precadere spre integrarea activitatilor diversificate, in functie de specificul fiecarui eveniment: trupe de dans, diferite momente artistice, jocuri si alte activitati antrenante, servicii profesioniste de fotografie si cabina foto. Momentele petrecute la preluarea acestor fotografii destind atmosfera, participantii putand accesa aceste servicii oricand iau o pauza de la dans!

  • Potrivite pentru orice eveniment

Cu serviciile PhotoBooth Brasov, nu exista limita pentru tipul de petrecere organizat! Reprezentantii acestei companii furnizoare de servicii de fotogtafie instant-cabina foto sunt deschisi pentru a va consulta cu privire la alegerea props-urilor, accesoriilor amuzante (sepci, caciuli, peruci, ochelari colorati etc) astfel incat evenimentul sa fie completat corespunzator.

  • Marturii pentru botez si nunta sau modalitate de promovare in cazul lansarilor de produse

Nimic nu reprezinta o amintire mai convingatoare decat o fotografie. Fiind oferite pe loc celor care se lasa fotografiati, fotografiile preluate cu ajutorul cabinei foto pot inlocui cu succes clasicele marturii de nunta si botez sau pot fi amintirea participarii in cadrul prezentarii produsului dumneavoastra.

Posted on noiembrie 23, 2017 in Cabina foto

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top