Cabina foto pentru nunti in Brasov

corporate-party-photobooth

CABINA FOTO- UN MUST HAVE IN 2017

Anul acesta se poarta cabina foto! si nu o zicem noi, o spun cei care au avut ocazia sa faca poze intr-o astfel de cabina: momente distractive,  ipostaze amuzante, masti si accesorii traznite si bineinteles, posibilitatea de a avea pe loc fotografiile facute.

Dar care sunt avantajele atunci cand inchiriezi o cabina foto?

  1. FOTOGRAFII INSTANT

Daca inca nu stiai, afli acum: fotografiile facute cu cabina foto sunt realizate instant si sunt oferite exemplare pentru toti cei care participa!

Ce poate fi mai placut decat o amintire alaturi de colegii tai in ultimul team building, cu colegii la petrecerea de absolvire, cu invitatii tai la cel mai important eveniment din viata ta de cuplu etc.

  1. CABINA FOTO ESTE POTRIVITA ORICARUI EVENIMENT

Faptul ca este foarte distractiva nu inseamna ca nu poate fi prezenta si la un eveniment mai sobru: cabina foto poate fi adusa la orice eveniment ai organiza: de la petrecerile de absolvire pana la evenimentele de familie (nunta, botez), petreceri de firma, team building-uri si orice alta petrecerea faina ai vrea sa organizezi: daca invitatii se distreaza, petrecerea este reusita!

  1. AMINTIRI PENTRU TOATA LUMEA

Fotografiile instant in mai multe exemplare sunt amintiri veritabile pentru invitatii tai! Cu totii isi vor dori fotografiile cu mastile si perucile amuzante ca amintire. In cazul in care este vorba de o nuntasau un botez , fotografiile pot fi oferite in locul clasicelor marturii.

  1. ALTFEL DE FOTOGRAFII

Cu totii ne dorim sa fim unici in zilele importante sau la intalnirile cu cei dragi, cu cei alaturi de care lucram zi de zi etc. Desi este recomandat ca un fotograf profesionist sa surprinda cele mai reprezentative si importante cadre, cabina foto aduce un element nou, inventivitate, distractie, inovatie. In mod sigur alegerea va fi apreciata de catre toti cei prezenti!

  1. IN 2017 SE POARTA CABINA FOTO

Daca anii trecuti doar ai auzit povesti sau ai vazut fotografiile realizate cu cabina foto, anul acesta vei fi la moda: vei alege cabina foto atunci cand vei organiza un eveniment. Pentru ca vrei sa incerci mereu noutatile, vrei sa ai o petrecere reusita, vrei ca cei prezenti sa se bucure la fel de mult cum te bucuri tu pentru ca ei iti sunt alaturi!

Posted on aprilie 18, 2017 in Cabina foto

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top