CABINA FOTO: O ALEGERE POTRIVITA EVENIMENTULUI TAU

corporate-party-photobooth

CABINA FOTO: O ALEGERE POTRIVITA EVENIMENTULUI TAU

Nu mai este un element atat de nou, insa nu este cunoscut de catre toti cei care adora sa faca fotografii: despre orice eveniment ar fi vorba, cabina foto aduce distractia printre cei prezenti.

Iar daca nu stii pentru ce evenimente este potrivita si se incadreaza perfect cabina foto, iti povestim noi!

  1. NUNTA

Ziua nuntii este intr-adevar cea mai importanta zi din viata unui cuplu. De ce sa nu fie si cea mai frumoasa amintire pentru tine si invitatii tai. Cabina foto te ajuta cu fotografii amuzante, care vor distra pe toata lumea, de la mic la mare. In plus, fotografiile sunt oferite instant si pot inlocui traditionalele marturii.

  1. BOTEZUL

Botezurile nu mai sunt demult o simpla masa in familie, pentru cel mic organizandu-se o adevarata petrecere: invitatii speciale, prezenta membrilor familiei, a celor mai apropiati prieteni, colegi, diverse spectacole (ursitoare, trupe de dans, artisti) un cadru festiv in adevaratul sens al cuvantului. Prezenta cabinei foto in sala petrecerii va reprezenta punctul de atractie si de divertisment al invitatilor. Mai mult, ca si in cazul nuntilor, fotografiile instant facute cu cabina foto pot fi daruite in locul clasicelor marturii.

  1. EVENIMENTELE CORPORATE

Zilele la locul de munca sunt frumoase pentru ca avem colegi cu care ne intelegem bine si sefi cumsecade, insa uneori deadline-urile si programul de lucru trebuie compensate cu o petrecere care sa ne relaxeze. Iar cei care lucreaza pot confirma oricand acest lucru! Pentru o petrecere completa, solicitati si prezenta unei cabine foto: amintirile haioase cu colegii vor fi de acum pastrate si fizic, in fotografiile realizate cu aceasta.

  1. BALURI DE ABSOLVIRE

Tinerii apreciaza cel mai mult inovatia, iar conceptul de cabina foto nu face exceptie. Pe de alta parte, anii de scoala sunt cei mai frumosi: colegi, prieteni, momente unice! Iar petrecerea de absolvire de ce sa nu fie la fel de unica? Energia voastra, cele mai amuzante accesorii ale cabinei foto se vor regasi in selfie-urile facute cu cabina foto!

  1. FESTIVALURI

Indiferent daca este vorba despre evenimente si festivaluri mari sau mici, cabina foto are succes in acest cadru: distractie, oameni veseli si liberi, ingredientele perfecte pentru selfie-uri instant!

  1. EVENIMENTE DIVERSE

Cabina foto este acel element care va avea succes in orice cadru: fie ca vorbim despre lansari de produse, evenimente caritabile, diverse prezentari, cabina foto destinde atmosfera! Indiferent de evenimentul organizat, un selfie facut cu ocazia acestuia, va ramane ca amintire participantilor. In cazul in care este vorba de lansarea unui produs, poate fi considerat si un mod de promovare unic.

Avantajele cabinei foto sunt nelimitate, iar fotografiile facute sunt cu siguranta pe placul oricui, fie ca este la petrecerea de firma, la nunta prietenilor ori la botezul unei rude. Ca un plus aduc petrecerii, o modalitate de promovare sau oferite in locul marturiilor la nunti sau la botezuri, selfie-urile instant oferite invitatilor vor ramane o amintire frumoasa!

Posted on februarie 9, 2017 in Cabina foto

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top