CABINA FOTO- UN ACCESORIU DE EFECT

corporate-party-photobooth

CABINA FOTO- UN ACCESORIU DE EFECT

Organizarea unui eveniment inseamna multe zile de munca, atentie la detalii si bineinteles, curajul de a incerca lucruri noi, pentru a avea ca rezultat un eveniment impecabil. Fie ca ai incercat deja fotografiile cu cabina foto, doar ai auzit vorbindu-se despre fotografiile instant, ai citit vreun articol sau te-ai amuzat la vederea fotografiilor cu diverse accesorii amuzante, acest element poate fi cel mai de efect din cadrul evenimentului pe care il organizezi.

In cazum in care nu te-ai decis, poti citi lista de mai jos, pentru a vedea care sunt avantajele acesteia!

  1. Cabina foto este usor de amplasat

Prin definitie, cabina foto este usor de amplast, indiferent de locatia unde se desfasoare evenimentul pe care il organizati. Consultati-va cu asistentul care va fi prezent in permanenta, pe timpul utilizarii cabinei foto in legatura cu cel mai potrivit loc!

  1. Cabina foto se potriveste oricarui eveniment

Cabina foto se potriveste in cadrul oricarui eveniment, fie ca este vorba de absolvirea liceului ori de lansarea unui produs, diverse conferinte, evenimente de familie etc. Aceasta isi gaseste utilitatea la absolut orice eveniment aveti in plan sa organizati!

  1. Cabina foto este usor de utilizat

Poate una dintre fricile pe care le aveti in legatura cu acest serviciu este aceea ca invitatii dumneavoastra nu se vor descurca. In afara faptului ca aceasta este foarte facil de utilizat, prezenta asistentilor nostri este garantata. Acestia sunt cei care ii ghideaza si incurajeaza pe cei prezenti sa foloseasca cabina foto!

  1. Amintiti frumoase pentru toti invitatii

Cu siguranta toti vor fi incantati sa plece cu o amintire de la evenimentul la care au participat. Accesoriile traznite fac din cabina foto cel mai dorit serviciu: toti invitatii vor sa aiba o fotografie amuzanta cu colegii, sefii, sarbatoritul etc.

  1. Fotografiile instant pot inlocui clasicele marturii (botez/nunta)

Clasicele marturii dau batai de cap celor care doresc sa modernizeze putin acest aspect: oare ce sa alegem, pentru a fi util si placut pentru invitatii nostri?/ cutiutele in forma de mire si mireasa sunt aruncate la gunoi etc.  Cum ar fi ca invitatii sa primeasca o fotografie instant cu voi, mirii, sau cu voi parintii plus bebelusul? Mai mult ca sigur fotografiile vor fi pastrate de toti intr-un album foto destinat prietenilor!

Posted on mai 9, 2017 in Cabina foto

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top