CABINA FOTO- UN ACCESORIU DE NELIPSIT LA NUNTA TA

corporate-party-photobooth

CABINA FOTO- UN ACCESORIU DE NELIPSIT LA NUNTA TA

Pentru multi, organizarea nuntii reprezinta o activitate detaliata si destul de ampla, pentru a obtine rezultatul dorit. Pentru majoritatea serviciilor exista diversi consilieri, specialisti care sa usureze cautarile si spatii potrivite acestui tip de eveniment.

Deoarece cu totii ne dorim evenimente unice, alegem diferite servicii pentru a mentine o atmosfera distractiva: trupe de dans, diverse spectacole, formatii live, DJ etc. O alternativa pentru a va distra invitatii este si optiunea inchirierii unei cabine foto.

Cabina foto este un concept nou, ce vine sa completeze fotografii profesionisti de nunta: aceasta presupune participarea tuturor si fotografii facute instant.

Cum si cat de greu este sa utilizezi o astfel de cabina? Mai jos sunt prezentate cateva intrebari frecvente si raspunsurile lor:

  1. UNDE ESTE AMPLASATA CABINA FOTO?

Daca nu stiati, va povestim noi! Cabina foto este extrem de mobila si poate fi amplasata in orice loc, in orice colt al salii unde ati ales sa va organizati evenimentul. Prin urmare, nu aveti de ce sa va ingrijorati: cabina foto isi gaseste aproape singura locul!

  1. CUM SE VOR DESCURCA INVITATII CU TEHNOLOGIA?

Cabina foto este un produs si un concept nou, insa este user friendly: nimic complicat, totul este simplu, invitatii trebuie doar sa isi aleaga mastile/accesoriile si sa se distreze. In plus, un asistent va fi prezent in permanenta pentru a-i ghida pe cei care doresc sa incerce.

  1. CAT TREBUIE SA ASTEPTAM PENTRU FOTOGRAFIILE FACUTE?

Acesta este poate cel mai mare avantaj si totodata cea mai mare atractie a cabinei foto: pentru fotografiile facute nu trebuie sa asteptati, acestea fiind oferite instant. In plus, fotografiile sunt printate in mai multe exemplare, pentru a fi oferite tuturor celor prezenti in ea!

  1. DE UNDE FAC ROST DE ACCESORII AMUZANTE?

Cabina foto este un in sine un produs si un accesoriu care genereaza multa distractie, tocmai pentru ca fotografiile sunt oferite instant; insa folosirea diverselor accesorii amuzante reprezinta atractia invitatilor. Acestea sunt oferite odata cu cabina foto, iar clientii nu trebuie sa isi faca griji in vederea achizitionarii lor.

Acestea ar fi cateva dintre intrebarile pe care si le pun viitori miri atunci cand oscileaza in vederea accesorizarii evenimentului lor cu cabina foto. Daca aveti si alte intrebari, nu ezitati sa ne scrieti!

Posted on ianuarie 21, 2017 in Cabina foto

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top