CE TREBUIE SA STII DACA OPTEZI PENTRU O CABINA FOTO IN CADRUL EVENIMENTULUI TAU

corporate-party-photobooth

Organizarea unui eveniment reprezinta o operatiune minutioasa, o responsabilitate, dar mai ales, reprezinta o provocare pentru cei ce doresc ca evenimentului sa nu-i lipseasca nimic.

Cu toate emotiile, grijile si exigentele care au crescut in randul celor ce doresc sa organizeze o petrecere, serviciile indreptate spre acest tip de clienti s-au dezvoltat si se imbunatatesc constant: de la event planneri specializati si pregatit pentru a indeplini toate exigentele si pentru a multumi si cei mai perfectionisti clienti, serviciile de catering, florariile si decoratorii de interior si pana la persoane autorizate pentru servicii de videografie, fotografie, diverse echipe care se ocupa cu entertaining-ul invitatilor (solisti/formatii/dansatori/trupe de dans/ursitoare (pentru botez).

Pe langa toate cele enumerate mai sus, raman cateva aspecte si elemente asupra carora clientii se pot decide singuri, printre care si prezenta unei cabine foto in cadrul evenimentului. 

Ce ar trebui insa sa stii atunci cand optezi pentru acest serviciu?

  1. Cabina foto este o surpriza placuta pentru fiecare dintre invitatii dumneavoastra!
  1. Atunci cand inchiriati o cabina foto, un asistent este prezent pentru a va indruma si lamuri in legatura cu modul in care se utilizeaza. De aceea, nu trebuie sa va ingrijorati; acesta va fi cel care ii va indruma si incuraja pe invitiati sa incerce cabina foto!
  1. Consultati-va cu furnizorii dumneavoastra si  incercati instalati cabina foto cat mai aproape de invitati.
  1. Cabina foto dispune de accesorii care imbunatatesc si condimenteaza experienta folosirii acesteia,
  1. Invitatii pot fi cat de creativi doresc sa fie! De aceea, va sfatuim sa comunicati furnizorilor cabinei foto ce accesorii preferati, pentru a fi siguri ca dispun de tot ce ati dori (peruci- poate doriti o anumita culoare, diverse notite – Just Married, etc).
  1. Cabina foto realizeaza fotografii pe care le ofera instant. Mai mult, atunci cand invitatii fac o fotografie, fiecare dintre acestia primesc o copie.
  1. Cu cabina foto, puteti face cate fotografii doriti! Discutati cu furnziorul dumneavoastra aceste aspecte.
  1. Unele cabine foto dispun de fundaluri specifice evenimentului, precum si de diverse filtre pentru editarea speciala a fotografiilor realizate.
  1. Cabina foto se potriveste oricarui tip de eveniment, asa ca nu trebuie sa iti faci griji pentru acest aspect.
  1. Cabina foto are inclus in serviciile oferite prezenta unui asistent care va face experienta una placuta, distractiva si fara nicio grija! Asistentul se ocupa de ghidarea tuturor celor care au nevoie!

Posted on decembrie 14, 2016 in Cabina foto

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top